Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Pondělí - Neděle, 9.30 - 19.00 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
29.08.2020
Nová kolekce plecháčků s motivem pejsků již v prodeji!
Ti kdo nás znají, dobře ví, že našim domácím mazlíčkem je mopsí slečna Ťapka. Jelikož ji máme moc rádi, tak jsme jí udělali také její vlastní produ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Zasněžené hvězdičky ze šlehačkového těsta
Vyzkoušejte jednoduchý recept na domácí cukroví, které si zamiluje celá rodina. číst celé
Vánoční punč prababičky Fanynky s jablky a višněmi
Připravte si doma báječný voňavý punč plný ovoce a koření, který vás zahřeje na těle i na duši. číst celé
Šípky poklad z přírody
Šípky jsou skutečným pokladem pro naše zdraví, který v přírodě můžeme najít. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zasněžené hvězdičky ze šlehačkového těsta
Zasněžené hvězdičky ze šlehačkového těsta
Vyzkoušejte jednoduchý recept na domácí cukroví, které si zamiluje celá rodina. číst celé
Vánoční punč prababičky Fanynky s jablky a višněmi
Vánoční punč prababičky Fanynky s jablky a višněmi
Připravte si doma báječný voňavý punč plný ovoce a koření, který vás zahřeje na těle i na duši. číst celé
Šípky poklad z přírody
Šípky poklad z přírody
Šípky jsou skutečným pokladem pro naše zdraví, který v přírodě můžeme najít. číst celé
Levandule v kosmetice nejen krásně voní, ale i pomáhá
Levandule v kosmetice nejen krásně voní, ale i pomáhá
Levandule je jednou z nejznámnějších bylin pěstovaných v našich zahradách. číst celé

Velkoobchodní spolupráce

Zaujaly vás naše vonné svíčky nebo luxusní parfémy?

Provozujete obchod s dárkovým zbožím, květinářství nebo například kosmetický či svatební salón, kadeřnictví a rádi byste svým zákazníkům a klientům nabídli naše výrobky?

Rovněž pro vás máme možnost zhotovení vonných svíček s vaším logem nebo motivy dle vašeho zadání. Zde je také prostor pro dodání originálních firemních dárků pro vaše obchodní partnery nebo zaměstnance.

Těšíme se na případnou spolupráci.

 

 

 

Zákaznický servis

Máte dotaz nebo si nevíte rady? Neváhejte nás kontaktovat.

Práce je pro nás koníčkem, své produkty dobře známe a rádi vám pomůžeme s výběrem zboží.

Zavolejte nám nebo napište, budeme se vám vždy ochotně věnovat. Doporučujeme sledovat i náš Facebook a Instagram, kde najdete spoustu aktualit a užitečných informací.

Pokud chcete vědět vždy jako první co je nového, přihlaste se prosím k odběru novinek.

 

Kontakty
Logo
Prababička Fanynka
Hana Zajícová
Hana Zajícová
Pondělí - Neděle, 9.30 - 19.00 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz