Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Pondělí - Neděle, 9.30 - 19.00 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
20.01.2021
Top 5 pánských vůní skladem
Hledáte kvalitní originální dárek pro muže? Pak rozhodně vyzkoušejte některý z luxusních parfémů z naší kolekce vůní pro pány Kristián. Jde o skute... číst celé
29.08.2020
Nová kolekce plecháčků s motivem pejsků již v prodeji!
Ti kdo nás znají, dobře ví, že našim domácím mazlíčkem je mopsí slečna Ťapka. Jelikož ji máme moc rádi, tak jsme jí udělali také její vlastní produ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Mechová zahrádka
Proč odstraňovat mech, když je možné s jeho pomocí vytvořit kouzelný mechový koutek. číst celé
Zakládáme záhonky bez rytí
Vyzkoušíme si tak trochu jiné pěstování zeleniny, bylinek a květin, aniž bychom k tomu potřebovali tradiční nástroje jako jsou vidle nebo motyka. číst celé
22.02.2021 Vaření
Jarní pomazánka z kopřiv
Připravte si výbornou pomazánku z čerstvých mladých kopřiv. Hodí se k domácímu pečivu k snídani či svačině. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Mechová zahrádka
Mechová zahrádka
Proč odstraňovat mech, když je možné s jeho pomocí vytvořit kouzelný mechový koutek. číst celé
Zakládáme záhonky bez rytí
Zakládáme záhonky bez rytí
Vyzkoušíme si tak trochu jiné pěstování zeleniny, bylinek a květin, aniž bychom k tomu potřebovali tradiční nástroje jako jsou vidle nebo motyka. číst celé
Jarní pomazánka z kopřiv
22.02.2021 Vaření
Jarní pomazánka z kopřiv
Připravte si výbornou pomazánku z čerstvých mladých kopřiv. Hodí se k domácímu pečivu k snídani či svačině. číst celé
Zapékané sedlácké brambory
18.01.2021 Vaření
Zapékané sedlácké brambory
Udělejte si výbornou bramborovou pochoutku z toho "co dům dal". Suroviny můžete obměňovat podle své chuti. číst celé

                                                                                                              

Velkoobchodní spolupráce

Zaujaly vás naše vonné svíčky nebo luxusní parfémy?

Provozujete obchod s dárkovým zbožím, květinářství nebo například kosmetický či svatební salón, kadeřnictví a rádi byste svým zákazníkům a klientům nabídli naše výrobky?

Rovněž pro vás máme možnost zhotovení vonných svíček s vaším logem nebo motivy dle vašeho zadání. Zde je také prostor pro dodání originálních firemních dárků pro vaše obchodní partnery nebo zaměstnance.

Těšíme se na případnou spolupráci.

 

 

 

Zákaznický servis

Máte dotaz nebo si nevíte rady? Neváhejte nás kontaktovat.

Práce je pro nás koníčkem, své produkty dobře známe a rádi vám pomůžeme s výběrem zboží.

Zavolejte nám nebo napište, budeme se vám vždy ochotně věnovat. Doporučujeme sledovat i náš Facebook a Instagram, kde najdete spoustu aktualit a užitečných informací.

Pokud chcete vědět vždy jako první co je nového, přihlaste se prosím k odběru novinek.

 

Kontakty
Logo
Prababička Fanynka
Hana Zajícová
Hana Zajícová
Pondělí - Neděle, 9.30 - 19.00 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz