Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Pondělí - Neděle, 9.30 - 19.00 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
29.08.2020
Nová kolekce plecháčků s motivem pejsků již v prodeji!
Ti kdo nás znají, dobře ví, že našim domácím mazlíčkem je mopsí slečna Ťapka. Jelikož ji máme moc rádi, tak jsme jí udělali také její vlastní produ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Levandule v kosmetice nejen krásně voní, ale i pomáhá
Levandule je jednou z nejznámnějších bylin pěstovaných v našich zahradách. číst celé
Jaké vůně vybrat pro podzimní období
Vonné svíčky dokáží navodit kouzelnou atmosféru v sychravých podzimních dnech. číst celé
Lahodná limonáda z bezinkových květů
Když rozkvete bez je ten správný čas vyzkoušet si připravit domácí limonádu číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Levandule v kosmetice nejen krásně voní, ale i pomáhá
Levandule v kosmetice nejen krásně voní, ale i pomáhá
Levandule je jednou z nejznámnějších bylin pěstovaných v našich zahradách. číst celé
Jaké vůně vybrat pro podzimní období
Jaké vůně vybrat pro podzimní období
Vonné svíčky dokáží navodit kouzelnou atmosféru v sychravých podzimních dnech. číst celé
Lahodná limonáda z bezinkových květů
Lahodná limonáda z bezinkových květů
Když rozkvete bez je ten správný čas vyzkoušet si připravit domácí limonádu číst celé
Báječné cuketové placky snadno a rychle
30.08.2020 Vaření
Báječné cuketové placky snadno a rychle
Rychlý recept na výborné cuketové placky, které si zamilujete číst celé

Výdejní místo e-shopu

Zboží si můžete osobně vyzvednout po předchozí tel. domluvě 7 dní v týdnu na adrese: Švermova 436, 337 01 Rokycany.

Showroom slouží jako sklad pro náš e-shop, najdete v něm vystavené veškeré zboží, které máme skladem.

Vzhledem k epidemiologické situaci a nařízení vlády je vstup povolen pouze s rouškou a vždy určitému počtu osob v daný čas.

Děláme maximum pro vaše bezpečí a pohodlí.

Zákaznický servis

Máte dotaz nebo si nevíte rady? Neváhejte nás kontaktovat.

Práce je pro nás koníčkem, své produkty dobře známe a rádi vám pomůžeme s výběrem zboží.

Zavolejte nám nebo napište, budeme se vám vždy ochotně věnovat. Doporučujeme sledovat i náš Facebook a Instagram, kde najdete spoustu aktualit a užitečných informací.

Pokud chcete vědět vždy jako první co je nového, přihlaste se prosím k odběru novinek.

 

Kontakty
Logo
Prababička Fanynka
Hana Zajícová
Hana Zajícová
Pondělí - Neděle, 9.30 - 19.00 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz